9 Principii de Bază în Jocul Direct
9 Principii de Bază în Jocul Direct

9 Principii de Bază în Jocul Direct

9 Principii de Bază în Jocul Direct

1. TU ești premiul, nu ea. O femeie este conștientă de lucrul ăsta. Ăsta e și motivul pentru care se aranjează, se face fumoasă, se epilează, merge la bronzat, stă în fața oglinzii 5 ore, încearcă să fie mereu la modă… are 20-30 de perechi de pantofi etc. Ele fac asta pentru noi! Pentru ca NOI să le alegem.

2.  Generăm atracție prin limbajul trupului, comportament, atitudine. E de ajuns. Dacă mai folosești alte rutine la conservă vei părea incongruent. Mai mult, tipa va observa că faci asta pentru ea, și asta o transformă pe ea în „the prize”!

3.  Nu ne interesează atât de mult perfecțiunea, ci succesele și dezvoltarea persoanală.

4.  Timpul tău e prețios. Nu pierzi timpul cu prostii vorbind discuții. Mergi la tipa direct și îți manifești intenția. Îi dai de înțeles de ce ești acolo. Știti amandoi ce aveti de facut, ea e o tipa faină, tu esti un bărbat adevărat. Nu mai rămâne decât să o faci să se simtă confortabil și să terminați ce ați început.

5.  Jocul direct e mult mai simplu decât ce ați învățat până acum. Pentru toți cei care nu sunt familiarizați cu jocul direct, vom scrie un articol pe tema asta. Lasă frâu liber creativitătii, spontaneității. Când ești în acțiune, lasă partea rațională deoparte… și „ride the wave” cum zicea cineva. Fă-o să simtă ce povestești.

6.  Dupa abordare, creează CONFORT. Tipa va fi destul de șocată pt ca ai abordat-o în felul ăsta. Cum creezi CONFORT, dar raport? Recunoaște-i valoarea în timp ce valoarea ta rămâne ridicată. Chiar dacă observi că se laudă puțin nu o fă să se simtă aiurea.

7.  Tu ești șeful. Din moment ce vorbești cu ea și ai abordat-o direct, e constienta că tu ești șeful. Afirmă-ți și setează-ți poziția de la bun început. Asta creează atracție și elimină orice teste. Ia-o de mână și așezați-vă unde dorești tu.  

8.  Întotdeauna izoleaz-o. În grupul prietenilor ei va fi puțin mai greu să îți faci jocul. Ea nu vrea sa pară ușuratică, se simte ciudat pentru că toate prietenele ei vorbesc despre voi doi și nu se va simți confortabilă. Trebuie să o iei de mâna și sa o duci în alt loc, departe de ochii lor. Aici disconfortul va dispărea. Veți fi doar voi doi și va putea face ceea ce simte. 

9.  Cum eviți situațiile când cineva vrea să te întrerupă, să îti bage bețe în roate? Fii puțin mai nărăvaș, având o realitate mai puternică, un ton autoritar. Nimeni nu vrea să aibă treabă cu genul ăsta de tipi. Mai mult, tipa se va simți în siguranță, protejată în prezența ta.

Masculinist-Email-Service-sub-Articol

Descoperă conținut exclusiv și bucură-te de beneficii speciale!

Abonează-te pentru articole exclusive și primești gratuit ghidul meu special.

Mulțumesc că te-ai abonat. În curând vei primi prin email și ghidul gratuit. Verifică și folderul spam!

Verified by ExactMetrics