No Time To Die [2021] | {recenzie film}
No Time To Die [2021] | {recenzie film}

No Time To Die [2021] | {recenzie film}

No Time To Die [2021] {recenzie}

No Time To Die [2021] | {recenzie}

Filmul „No Time to Die” este o captivantă și impresionantă călătorie în lumea agentului secret James Bond, aducând o combinație plină de acțiune și emoție în acest capitol final al seriei. Regizat de Cary Joji Fukunaga, filmul oferă o poveste intensă și plină de suspans, oferind fanilor seriei Bond o experiență memorabilă.

Filmul se axeaza pe tehnologia super moderna de lux, biometria, inteligenta artificala si contracararea lor ca atare implicand armele de distrugere in masa, biologice, chimice bazate pe amprenta unica si Nanobotică.

Avem de a face cu un 007 care este dispus sa puna tara pe care o serveste pe primul loc,  mergand kamikaze pana la sacrificarea lui personala pentru mi6 si ‘Misiunea lui Personala’.

Cat despre David Dencik în rolul lui Valdo Obruchev: un cercetător rus care este inamicul numarul 1 a lui 007 vreau sa afirm ceva despre el. In ceea ce ma priveste, nu vreau sa ma laud, dar eu personal, l-am intalnit in 2016 in persoana pe acest personaj, in Londra.  Nu mai stiu in ce context. Jur! Stiu sigur ca am interactionat direct cu el si imi luasem o notita mentala despre el. Pentru ca l-am asociat cu memoria mea fotografica si mi s-a parut foarte dubios. M-am speriat cand l-am vazut in filmul Tinker Tailor Soldier Spy. Eu jucam o carte mare. Cei de la mi6 se tineau de fente, scheme si poante. S-au rusificat si ei, intr-un fel sau altul.  

Daniel Craig revine în rolul iconic al lui James Bond și aduce o profunzime emoțională și o vulnerabilitate surprinzătoare personajului său. Acesta este un Bond mai complex, care se confruntă cu dileme morale și cu trecutul său tumultuos, aducând o adâncime nouă în interpretarea sa.

Acțiunea filmului este remarcabil orchestrată, oferind secvențe spectaculoase și scene de luptă bine coregrafiate. Efectele vizuale sunt impresionante, iar coloana sonoră contribuie în mod substanțial la intensitatea și ritmul filmului.

Personajele secundare sunt bine conturate și interpretate, adăugând adesea umor și dramatism în poveste. Performanțele actorilor precum Léa Seydoux, Rami Malek și Lashana Lynch completează perfect atmosfera filmului, aducând o dinamică fascinantă în povestea lui Bond.

No Time to Die” nu este doar un film de acțiune obișnuit, ci și un Memento istoric adus personajului James Bond și impactului său asupra cinematografiei. Cu un final captivant și emoționant, filmul își onorează moștenirea și îi oferă un omagiu adânc emoționant acestui emblematic erou al filmelor de spionaj.

În concluzie, „No Time to Die” este o călătorie epică și plină de adrenalină, care aduce o combinație perfectă între acțiune, emoție și suspans. Este o capodoperă memorabilă a genului, a agentului 007 și un moment istoric remarcabil care marcheaza editia cu numarul 25 din Enciclopedia James Bond.

_______

Masculinist-Email-Service-sub-Articol

Descoperă conținut exclusiv și bucură-te de beneficii speciale!

Abonează-te pentru articole exclusive și primești gratuit ghidul meu special.

Mulțumesc că te-ai abonat. În curând vei primi prin email și ghidul gratuit. Verifică și folderul spam!

Verified by ExactMetrics