Sexul este despre Putere. . .
Sexul este despre Putere. . .

Sexul este despre Putere. . .

Sexul este despre Putere. . .

“Everything in the world is about sex except sex. Sex is about power.”

― Oscar Wilde

Puterea banilor

Dacă cariera ta nu e lansată încă pe marketing, ești un novice. Îmi pare rău. Nu vorbesc aici despre a fi angajat. Vorbesc despre a fi angajator. Marketingul este nivelul următor după ce înveți seducție. De fapt cele două se completează reciproc. Fără marketing nu poți să faci bani și nici nu poți să devii un bărbat liber.

2 exemple nu 200!

  1. Petreceri private.
    Marketer-ii de top care și-au dezvoltat tehnologii creative reușesc să acopere o piață internațională chiar și pe amazon. Acești indivizi își permit să sară din continent în continent, dintr-o țară în alta, dintr-o petrecere în alta și să se tragă de limbă pe întuneric cu toate rasele posibile.

Evidențiere: Banii cumpără puterea. Puterea de decizii…

2. Evenimentele de dezvoltare personală.
Trainerii cu experiență au suficienți bani încât să pledeze pentru sponsorizarea unui eveniment de dezvoltare personală pentru o minimă condiție de a-i menționa numele în timpul conferinței sau a pune un banner cu ei. Am prieteni care fac asta.

Evidențiere: Banii te pot duce atât de departe. Orice altceva ține de abilitățile tale.

Cei din categoria 1 pe care îi întâlnești, majoritatea sunt buni cu femeie, dar nu sunt putrezi de bogați. Sunt bogați în interior decât în exterior.

Cei din categoria 2 pe care îi întâlnești au mai mulți bani dar nu stau excelent la abilitățile de relaționare cu sexul opus. Sunt bogați în exterior mai mult decât pe din interior.

Atenția fiind îndreptată spre exterior – vei tinde să fii lăudăros, să cauți validarea cu orice pret, te vei baza pe lucruri exterioare ca: mașină, casă, îmbrăcăminte, accesorii.

Atenția fiind îndreptata spre interior vei tinde să fii modest, să te uiți în interior, te vei baza pe interior și atât. Din moment ce nu mai ai lucruri exterioare, pe ce te vei baza? Pe personalitate, evident!

Sfatul meu: Înainte de a face 1 milion de euro, mișcă-ți fundul și dezvoltă-ți abilități sociale cheie astfel încât femeile să te abordeze ele pe tine metaforic să stea la rând pentru o programare cu tine la un pahar de vin. Acele abilități inevitabil vor fi aplicabile și se vor reflecta de asemenea în marketing și afaceri.

Un tip de 25 de ani foarte preocupat de ideea de face bani, dornic de a testa noi ideii de afaceri de a scoate profit maxim cu efort minim – m-a întrebat care e abilitatea cheie în seducție care să-i accelereze succesul cu femeile. Luat de valul tinereții, idealist de fel vrea rezultate imediate peste noapte și dacă se poate să nu facă nimic în privința asta. I-am răspuns că în seducție e la fel în business. Practic e un set de abilități cheie care se completează și se susțin reciproc.

Așa cum, dacă vrei să dezvolți o afacere, nu doar că ai nevoie să fii bun în vânzari, marketing dar ai nevoie să ai o imagine de ansamblu asupra tuturor pilonilor care ridică și mențin pe termen lung acea afacere. Domenii ca branding, email marketing, networking, negocieri, etc.

Așa e și în procesul de curtare de la abordare la sex. O replică de deschidere care sună bine și transmite un mix de umor, mister și provocare nu e de ajuns dacă acea replica nu e a ta sau nu te reprezintă, iar mai departe nu știi ce să spui sau ce să faci.

Împins de la spate de 2 ani încoace, a absorbit aproape tot ce i-am spus și rezultatele au început să apară. Prima oară și-a îmbunătățit garderoba. Apoi a luat lecții de salsa. A început să iasă în fiecare weekend. A ieșit în cluburi, în pub-uri. La striptease a cunoscut o dansatoare și s-a cuplat cu ea, a prins ceva experiență și a început să atragă tipe tot mai de calitate.

Acest proces de creștere interioară ca bărbat nu o faci ca să obții trofee, să obții aplauze din public sau mai știu eu ce. Cum i-am spus lui așa vă spun și vouă același lucru : O faci pentru tine, de la tine pentru tine ca bărbat. Atunci devii bărbat autentic și te distingi de 99% dintre marionetele din jur. Iar satisfacția, crede-mă că e pe măsură.

Banii = Putere = Status = Atracție

Iar în final, la nivel mai profund – banii se traduc în gene bune.

Așa că dacă auzi mema asta care circuclă ca un virus în societate, precum toate femeile sunt atrase de bani e adevărată și nu. Femeile care sunt atrase de bani sunt o minoritate! Bineînțeles că ele își doresc de la un bărbat să fie bogat, încrezător, cu status, faima, putere, umor, carismă, misterios, provocator și devreme acasă dacă se poate. Îți doresc un bărbat complet care să posede cât mai multe calități. La un nivel mai profund banii înseamnă abilități sociale bune, iar în final gene bune.

Concluzii:

– Bani cumpără putere și prestigiu;
– Banii te pot aduce undeva foarte departe. Orice altceva sunt abilitățile tale. Banii pot fi un factor decisiv pentru tine și va trebuie luat în serios cu unele fete deși..
– orice succes cu femeile te vor aduce mai aproape de succes. Să zicem că o dai în bară la deschiderea unei tipe… asta înseamnă că, la următoarea abordare va fi bine…apoi cu tipa asta curentă, o vei da în bară la a obține numărul ei de telefon (care apropos nu trebuie să pui presiune pe asta)… nu-i nimic, pentru că la următoarea tipă abordată cum trebuie îi vei lua numărul de telefon. Primești numărul dar nu reușești să te vezi cu ea… nu-i nimic, următoarea tipă o vei aborda k-lumea, îți va lăsa numărul de telefon și se va întâlni cu tine. Apoi la întâlnire nu vrea să facă sex cu tine… nu-i nimic, următoarea tipă o voi aborda ca la carte, îți va lăsa numărul, se va întâlni cu tine și va sari în penis. Așa funcționează întotdeauna. E doar un mod de funcționare, pas cu pas.

– Nu te gândi că pun bogăția pe primul loc, departe de mine gândul asta. Cu toate astea, ce altceva contează când ai ajuns să stăpânești cu adevărat arta seducției? Să faci bani, pentru că banii îți conferă libertate. Următoarea liniuță e mai importantă:

– Să fii mentorat de oameni care sunt mai de succes ca tine

– Întotdeauna vor exista factori care influențează succesul tău.

Spor la bani!

Și, adu-ți aminte: oceanul are destul pește pentru tine.

Masculinist-Email-Service-sub-Articol

Descoperă conținut exclusiv și bucură-te de beneficii speciale!

Abonează-te pentru articole exclusive și primești gratuit ghidul meu special.

Mulțumesc că te-ai abonat. În curând vei primi prin email și ghidul gratuit. Verifică și folderul spam!

Verified by ExactMetrics