Sherlock {BBC}. Masculinitatea si Tehnologia [recenzie]
Sherlock {BBC}. Masculinitatea si Tehnologia [recenzie]

Sherlock {BBC}. Masculinitatea si Tehnologia [recenzie]

Sherlock {BBC}. Masculinitatea si Tehnologia [recenzie]


Seria Sherlock BBC – O capodopera…. care in primul rand iti provoca nu numai inteligenta ci si atentia. Datorita faptului ca e un serial captivant și seductiv prin natura și amploarea lui, cu oameni, despre oameni și teroristi. In primul rand ii vizeaza pe cei ce inteleg importanta detaliilor, a decodarii limbajului non verbal dar si citirea mintii si nu in ultimul rand  o analiza inteligenta prin deductie obiectiva care pe cale de consecinta si mediere de la sine. Daca esti pasionat de crima organizata, investigatii, detectivi, spionaj si contra spionaj atunci serialul asta este pentru tine. Nu ai dreptul sa-l ratezi. S-ar putea sa fie unul dintre putinele seriale care o sa te surprinda intr-un mod placut. Nu e o pierdere de vreme deloc. Aici pe masculinist, noi avem grija de timpul timpul tau si am selectionat pentru tine aproape tot ceea ce este bun dintre ce e bun si de interes personal.

Atfel de seriale sunt construite si pe o realitate in spate, nu sunt bazate pe Science Fiction.

Ca sa prinzi si sa surprinzi adevarata savoarea a serialului, e adevarat ca nu toti reusesc asta din prima ai nevoie de o atentie distributiva la nivel inalt, o memorie fotografica buna si o sensibilitate deosebita la patternuri, altfel te pierzi. In sensul ca daca clipeste de mai mult de trei ori intr-un minut pe doua secvente importante, ai pierdut imaginea de ansamblu a unui episod care oscileaza nunata interpretarii.  

La fel ca o carte care o citesti prima oara, o intelegi intr-un fel printr-un filtrul, o cunoastere, si o experienta care te raportezi atunci.  Cu timpul capatand experienta, cunoastere, dilatare a constiintei interpretarea capata sens si iti dai seama ca atat prima oara si a doua oara ti-a scapat ceva printre degete. Informatiile apoi puse cap la cap formeaza puzzlelul complet. Asa e si cu acest serial. Toate secventele au relevanta, anticipare si sunt foarte interconectate intre ele. Iti confirma, te ajuta sa deduci propriile tale interpretari si iti intareste ceea ce stiai deja demult din alte teorii sau experimente. James Bond e copil mic pe langa Sherlock Homes. Interesant este ca sunt intrepatrunse mai multe lumi cinematografice intr-o singura ipostaza din serial.Masculinitatea
si Instinctul Sherlock

De putem sa prevenim o crima organizata transfontaliera…. cu placere.
De e o crima organizata in masa… nu ne intereseaza, nu intra in atributiile unui Sherlock.

Masculinitatea inseamna actiune (aventura, calatorit, adrenalina).  Actiunea inseamna forta.

Femeile adora barbatii de actiune.  Vreau sa te gandesti la un barbat de actiune ca fiind un barbat dominant.  Are o eleganta rezervata si evita conflictele care nu duc nicaieri la nicio provocare intelectuala, el nu lucreaza cu pumnul ci cu mintea.  „Da-mi doua coordonate specifice iar in 30 de minute sunt la tine!”

Sa fii barbat inseamna sa fii puternic in tot ce faci.

Pastreaza privirea de tigru, are unda verde peste tot in lume unde calatoreste si isi duce misiunea la bun sfarsit cu onoare. Deseori cade in picioare ca o pisica pentru ca asa e antrenat de la baza. Are prestigiu, prezenta de spirit, nervi de otel si da dovada de curaj in situatii extrem de dificile cand este pus la incercare.

Este calm dar tot timpul cu nervul in inima gata pregatit sa se sacrifice pentru o cauza nobila in vremurile de criza.

Stie sa actioneze cu tact si sa faca lucrurile corecte sau sa le indrepte la momentul potrivit pe principiu actiunea si vorbele potrivite la momentul potrivit.

Astfel de barbati sunt rari, pe cale de disparitie. Glumesc. Ei exista in realitate dar ca femeie nu le ajungi usor la nas numai prin aspectul fizic si atat.

-Masculinitatea e ceva convergent, iar feminitatea este divergenta.
-Masculinitatea e ceva baietesc necontrolat dar barbatesc si cu simt de raspundere cand e in control.

Informatiile și Tehnlogia Futurista

Intr-o lume fast-forward super bombardata cu informatii din toate colturile, gasim uneori greu de triat intre informatia adevarata si cea de buna calitate. Astfel timpul cum este limitat, in viitor informatia cea mai de impact major si aplicabila va fi in cautare.  Cartile in format digital animat, continutul strict esential.  

Vizionare placuta!

Masculinist-Email-Service-sub-Articol

Descoperă conținut exclusiv și bucură-te de beneficii speciale!

Abonează-te pentru articole exclusive și primești gratuit ghidul meu special.

Mulțumesc că te-ai abonat. În curând vei primi prin email și ghidul gratuit. Verifică și folderul spam!

Verified by ExactMetrics