7 Elemente Fundamentale ale unui Lifestyle de Invidiat!
7 Elemente Fundamentale ale unui Lifestyle de Invidiat!

7 Elemente Fundamentale ale unui Lifestyle de Invidiat!

7 Elemente Fundamentale Ale unui Lifestyle de Invidiat!

7 Elemente Fundamentale Ale unui Lifestyle de Invidiat!
7 Elemente Fundamentale Ale unui Lifestyle de Invidiat!

Pentru a avea succes cu femeile pe lângă atitudinea, comportamentul si mentalitatea potrivită ai nevoie să îți pui la punct un lifestyle de succes care tot timpul să-i faci update. Să vrei mai mult, mai bine, mai intens, mai avansat… avansând câte o treaptă în evoluția ta personală ca barbat. Un bărbat care are grija de el și ține la corpul, sănătatea și viața lui.

Cei care citiți asta vreți să vă schimbați. Sau poate nu ăsta e cuvântul potrivit. Poate nu aveți nevoie de o schimbare ci doar de o îmbunătățire. Schimbări mici cu efecte mari. Vreți să deveniți mai buni în toate domeniile vieții! Vă felicit.

Dacă vreți să vă schimbați, să deveniți mai buni trebuie să schimbați în bine lucrurile din jurul vostru.
Ăsta este primul pas!

Nu trebuie să existe momente în care să vă simțiți plictisiti sau momente pasive în activitatea voastră zilnică.  Prea multă odihnă paradoxal te obosește. La vârsta voastră (cei mai mulți dintre voi nu
ați depășit 40 de ani) trebuie să fiți în continuă căutare de ceva nou, de cunoștințe, de senzații, de aventuri.

Nu vă lăsați pradă monotoniei zilnice pentru că așa cum un lucru care te întăreste… monotonia asta te face mai slab, mai neajutorat.

E ESENȚIAL SA AI UN STIL DE VIATA ACTIV.

Lifestyle is the art of discovering ways to live uniquely. (Jim Rohn)

Fă un sport, aleargă, mergi cu prietena să vezi ce haine au apărut, ce cărți au apărut,  mergi la piscină,
dute cu ea și dă de mâncare la pescărusi, la expoziții de mașini. Nu trebuie să implice foarte mulți bani, dacă ești deștept găsești o gramadă de-a moduri în care te poți distra extraordinar și făra bani.
I-a mașina, dute într-o parcare și las-o să conduca, du-te la marginea orașului și arată-i unde stai câteodată când meditezi, visezi la bla bla bla.. în weekenduri, etc. etc. etc.

Toate astea îți vor ridica nivelul energiei. Vei fi expus în permanență la situații noi, iar jocul tău interior va deveni mai puternic. Pe măsură ce treci prin tot mai multe situații dificile începi să te maturizezi, sa vezi lucrurile altfel. E important să traiești, să fii viu… nu un zombie înlănțuit în rutinele zilnice, și monotonia colectivă în care se scaldă o mare parte din populație.

Propune-ți să înveți ceva nou zilnic, să fii mai bun ca ieri, să ști mai multe. Ieși în lume. Confruntă-te cu situații dificile. O să observi că lucruri care le credeai imposibile sunt un fleac.

Uite 7 elemente care îți conturează un Lifestyle de succes:

1. Hobby/Pasiunea. Cei mai frumoși oameni pe din interior sunt cei care au o pasiune. Oameni care vibrează și strălucesc chiar și de la o milă. Nu ai cum să nu îi iubești și să îi apreciezi, știind că și tu ai cel puțin o pasiune care vine din interior pe care ți-o urmezi zilnic. E în tine și face parte din tine.
Ca bărbat e important să ai o pasiune pentru tine, nu pentru a da bine în fața lumii, asteptând apaluzele de rigoare. Pasiunea îți redă energie creativă. Energia înseamnă forță. Forța înseamnă masculinitate.  Asta înseamnă să trăiești activ fiind conectat la sursa pasiunii tale – stând pe calea ta. E combustibilul care te face să vibrezi în interior prin toți porii.  Atunci când simți că ți s-au „inundat corabiile”, ăsta e un semn că trebuie să îți descoperi pasiunea. Când ai cel puțin o pasiune, nicio forță exterioară nu e mai puternică decât focul pasiunii tale. Pasiunea îți dă putere. Reține asta și pune-o în practică.

Dimineața când te trezești să fii fericit că faci ceea ce îți place, iar seara când te culci să știi că ai făcut ce ți-a plăcut cel mai mult… că ți-ai urmat pasiunea.

Pune pasiunea pe piedestal.

Nóta béne:
 
Complementar pasiunii tale poti invata sa gatesti, sa faci masaj, sa faci inveti trucuri de magie pentru a fi mai interesant.


2. Sportul.


Trateză-ți corpul ca un templu.
Unul din beneficiile pe care ți le aduce orice sport de pe lumea asta este disciplina, anduranța, perseverența sănătatea și multe multe alte beneficii pe care te las pe tine să le descoperi. Practicând un sport în mod consecvent îți vei dezvolta acești muschi de disciplină, perseverență care se vor reflecta și în viața personală și profesională. Înainte de a face un sport și a te ține de el, ai nevoie de un DE CE puternic. De aici pleacă totul.


Fii pasionat de un sport pe care să îl practici CONSECVENT. Fotbal, baschet, box, jogging, culturism.
Să fie sportul tău de bază.

Nóta béne:  în paralel încercă noi sporturi să vezi care ție se potrivește și care nu. Dacă ești bărbat și ai sânge în tine de aventurier și iubesti adrenalina, apucă-te de sporturi extreme. Dă-te cu parapanta, fă scufundari în ocean, surf, dă-te cu parașuta.3. Meditația.

În fiecare dimineață dis-de-dimineață rezervă-ți 5-10 minute pentru meditație. Fă din asta un obicei sănătos pe care să îl practici în fiecare zi cu strictețe. Alege-ți metoda care ți se potrivește cel mai bine: Sahaja Yoga, Reiki, Sahaj Marc, Falun yoga, Ki-kong.  Ce nu recomand e Tantra Yoga, care pentru mine e o metodă nesănătoasă. Și nu o zic eu, o zic alți bărbați mai evoluți spiritual decât mine care au o filosofie indiană și/sau budistă destul de solidă. Cea mai simpla formă de meditație: stai în lotus cu ochii închiși și palmele deschise punându-ți atenția pe respirație, pe ambele nări – fără să te gândești la aboslut nimic. Dacă îți vine vre-un gând îl ierți și îl leși să treacă. Nu faci film dintr-un gând, pur și simplu îi dai drumu`.


4. Călătoriile.  

Ce am învățat din calatorii e că nu trebuie să îți faci așteptări mari.  De la entuziasmul care ți-l poate oferi necunoscutul poți ajunge la o situație imprevizbila de ușoară anxietate. De la entuziasm revino spre neutralitate, pe mijloc aia e o stare de masculinitate matura tipica autentică. Un entuziasm calm de fericire care îți poate oferi un control mult mai bun, când ești pe mijloc decât oscilând dintr-o extremă în alta.

Un copil este nerăbdător şi își face supra așteptări care nu totdeauna aceste așteptări se pupă cu realitatea. Pe când un adult ştie că viaţa are  câteodată o tablă pe care îţi aşezi dorinţele şi ştie că uneori vor fi împlinite iar alteori nu. Cu toate acestea continuă să meargă mai departe şi să nu se oprească din călătoria lui.


Călătorind vei prinde încredere în tine, vei cunoaște oameni din culturi diferite și îți vei dezvolta inteligența emoțională. La ultima expediție recentă am întâlnit mulți oameni mișto. De exemplu pentru nemți e ceva foarte normal să călătorești. De la studenți până la pensionari, nemții așa au fost ei educați. Își rezervă un buget de 1200 de euro iar cu ăla umblă prin orașele faine din Europa, vizitează și se distrează. Mă întreb cum ar fi ca fiecare roman cu un buget de 500 de euro să îți dezvolți un obicei de a călători în fiecare an macar o dată. Gen să faci o tură Grecia – Turcia – Bulgaria – Vama Veche.  

Recomandare:  Toamna asta fă tot ce-ți trece prin cap!

5. Cercul de prieteni.
Clubul prietenilor sportivi,  grupul pasionaților de psihologie masculină, grupul de la yoga, prietenii interesați de afaceri și marketing, grupul de la salsa etc. Intră în cât mai multe cercuri de interes. Crează un grup de elită mastermind, unde sunt doar doar cei mai buni din branșă. Împărtășiți ideii. Dezvoltați proiecte împreună. Pe viitor va conta. Oriunde te duci e bine să ai intrare.

Sunt oameni pentru care tu oferi valoare 90% iar ei 10% și sunt oameni de la care aveți ce învăța ceva bun unii de la alții. Sunt prieteni cu care reîntâlnidu-te peste 1 an simți că nu mai ești pe aceeași undă și asta e perfect în regulă. Modul lor de comportament și atitudine au rămas pe pilot automat, au devenit automatisme învechite din ignorață. Așadar, stai pe lângă oameni și fă-ți prieteni de la care ai ce învăța, care te formează în direcția în care tu vrei să te transformi.Recomandare:
Concediază-ți radical negativiști și triștii care au mentalitate de victimă și nu au ca valoare evoluția continuă. Oferă-le o mână de ajutor, dar stai departe de ei. Toată lumea vânează oamenii de succes. Dar ca să stai pe lângă oameni de succes (ai vrea tu nu-i așa?) trebuie să fii și tu un elefant mic.

Nóta béne:
  Ești suma celor cinci prieteni cu care-ți petreci timpul.

6. Vestimentația.

 Acum 1 an am facut o revizuire în dulap și am constatat că am haine care nu le mai port deloc așa că le-am donat. Dupa alte 3 luni, am considerat că iar am găsit haine care nu se mai potrivesc personalitații mele. Din nou le-am donat. Citind în paralel un site inspirațional pe care acum nu îl mai citesc deloc mă uitam zâmbind să vad că am inspirat și pe alții să vad cum fac curat în lucrurile lor personale.


E foarte important să știi cum să te îmbraci.
 
Pentru că felul în care arați te poate face incongruent cu atitudinea ta. Mă uitam la unii bărbați cu se îmbracă zi de zi. Unii sunt haioși, alții caraghioși și îmi ziceam că mai bine umblu dezbrăcat decât să port acele haine.

Dacă vrei să ai succesul dorit la femei, contează să arăti ca un bărbat.
 
Nu contează ce stil îți place, elegant sau sport, retro, atâta timp cât ARĂTI CA UN BĂRBAT.

Înainte să ieși afară sau la distracție uită-te în oglindă si vezi dacă ai în față un BĂRBAT. Dacă tricoul care îl porți te face să pari un copilaș nevinovat atunci e cazul să îl schimbi cu o cămașă sau să iei peste o geacă care te face puțin mai matur. Felul în care te îmbraci spune foarte multe despre tine, la fel ca atitudinea ta. Dar pentru asta nu trebuie să îți spun eu cum să te îmbraci.

7. Cititul.

Cititul e  sexy. Hrănește-ți subconștientul cu informație pozitivă care poate fi aplicată rapid. Testeaz-o în 7 contexte diferite pe 7 oameni diferiți.  În viață nu ai timp să citești cărțile bune ci pe cele mai bune. Multă lume citește, dar puțin citesc ce trebuie și uite așa mulți ajung la o vârstă cu goluri de cultură față de adolescenții din ziua de azi care sunt incredibili.

Nóta béne:
  Testeaza. Testeaza.Testeaza. Tot ce citesti.

Concluzii finale:

Oricâte replici ai avea în repertoriu care o dau pe spate, dacă nu ai ți-ai pus la punct încă un stil de viață ordonat , disciplinat asta se va observa din limbajul non-verbal.

Masculinist-Email-Service-sub-Articol

Descoperă conținut exclusiv și bucură-te de beneficii speciale!

Abonează-te pentru articole exclusive și primești gratuit ghidul meu special.

Mulțumesc că te-ai abonat. În curând vei primi prin email și ghidul gratuit. Verifică și folderul spam!

Verified by ExactMetrics