Cum sa Castigi prin a Renunta la TOT.
Cum sa Castigi prin a Renunta la TOT.

Cum sa Castigi prin a Renunta la TOT.

Cum sa castigi prin a renunta la tot

Cuvintele sunt importante. Ce înseamnă ele și cum le utilizăm poți obține un loc de muncă, sau te poate împinge spre faliment. Ele pot provoca sfârșitul întâlnirilor tale pentru a nu mai fi în brațele unei femei, sau de a merge prin frig acasă, cu amărăciune. Ele pot face chiar diferența dintre a trăi ani de zile într-o certitudine că nu ești bun, că ești lipsit de valoare, un ratat care nu își va împlini cariera, femeia sau viața pe care îndrăznești să crezi că nu o meriți, BLA BLA BLA.

Dacă nu ai crezut asta până acum, cuvintele chiar au fost importante în acest fel, probabil că e posibil să nu fi citit acest blog până acum.

Aici pe masculinist.ro, folosim cuvinte într-un mod foarte unic. Scriitorii de fel, au libertatea de a folosi cuvinte, dar ei aleg – să lase o impresie, să inspire, și să dezbată și să nu fie de acord uneori cu cineva. Dar noi nu folosim tot felul de nuanțe vagi sau cuvinte subtile în articolele noastre educaționale pentru bărbați. În acest fel există un echilibru în ele.

Acolo este puterea reală, iar un cuvânt pe care barbații nu le place să vorbească de multe ori, este cuvântul, „abandonare/ renunțare“.


Este întotdeauna Abandonarea la fel cu „Pierderea?”

Vom alege aparte acest cuvânt într-un mod cu totul nou, începând de la alegerea carierei   și chiar cu aplicarea lui în lumea întâlnirilor şi referitor la femei și în ceea ce privește afacerile.

Am întâlnit bărbați care au avut regrete cu „datul înapoi” sau  „renunțarea” într-un mod în care sentimentul de a fi masculin şi puternic s-a diminuat un pic.

Au fost date lupte la locul de muncă, în care ei au dat înapoi pe motiv că erau atribuții prea grele pentru ei, sau era vorba despre acea femeie minunată pentru care din nou nu s-a putut ajunge la ea, să se apropie de ea şi să aibă  o conversație, ori fie au început un business pe picior greșit deoarece au încălcat etica muncii și nu s-a dorit penalizări mai mari de 3000 de euro în primă instanță.  În cele din urmă acești bărbați cu aceste situații de mai sus…spunem despre ei că s-au simţit chiar mai rău decât dacă n-ar fi avut acea oportunitate pentru a  face o schimbare în primul rând. Nu le-a spus nimeni că există în primă instanță soluții alternative mai bune de ambele părți.

Este un instinct unic, care este la bărbaţi să nu vrea să „dea înapoi” – un curaj, mai ales atunci când vine vorba de conflict şi concurenţă – şi care sunt cel mai legate de instinctul Aries.

Acesta este instinctul de a lupta cu tot ceea ce ai pentru ceea ce vrei, pentru victorie, iar dacă suferi câteva vânătăi pe drum, e în regulă.

Cum să Câștigi prin a Renunța la TOT.

Nu e mirare că atât de mulţi bărbați nu au luat  in  considerare niciodată un set de tehnici sub formă de „abandonare” – nu la fel ca „renunţarea la” şi cu siguranţă nu e la fel cu acea fază în care să „renunți pentru totdeauna” în procesul de a-ți face drumul în viaţă în cariera ta, şi în relaţiile tale cu femeile.

Dacă ai urmărit vreodată cursul pe termen lung nu doar a unui război ci starea unei societăți după un război, de la al doilea război mondial încoace, atunci cu siguranță ai văzut cât mult timp și de cât timp din nou, cei care sunt subjugați – „învinși“ – pot avea un mod de a se răzvrăti, ridicându-se din nou, să reziste, și câștigând chiar pe termen lung și durabil. Ați auzit fraza, „Am câștigat bătălia, dar am pierdut războiul.“ Atât de negativ – o astfel de întorsură într-un mod – care spune ce să faci pentru a evita pierderea, dar nu și ce să faci pentru a asigura câștigurile. În schimbul acestei ideii, aș vrea să aruncăm o privire la ideea de „renunțarea la o luptă pentru a câștiga un război“ – care se traduce prin noțiunea de a-ți „alege-ți bătăliile cu înțelepciune“.

În acest caz „capitularea“, are de-a face cu Limitele Personale.

Dacă ai avut vreodată un regret și nu ai luat măsurile radicale pentru a te apăra, a te proteja pe tine precaut, sau pe cei de care îți pasă cu adevărat,  să îi susții moral , să obții ce vrei, să te întâlnești cu acea femeie,  să obții acel loc de muncă din nou, sau pur și simplu să ieși dintr-o situație dificilă cu respectul de sine intact, atunci… ascultă-mă – totul pleacă de la aceste două abilități psihologice:  Auto Observarea și Granițele personale.

Încetează cu regretele, Crește-ți Respectul

Am auzit mulți oameni regretând situația falimentară, și am auzit mult mai mulți bărbați suferind, regretând la situația de a nu acționa cu toate acestea. Rareori am auzit de bărbați care au regrete cu privire la renunțarea la o situație pe care nu o controlează, și nu am auzit odată vre-un bărbat regretând actul de predare într-o situație în care el a crezut că lucrurile o să fie luate în considerare, prin fiecare acțiune posibilă, a luat astfel de acțiuni, și totuși a pierdut sau a lasato așa.

De fapt, cel mai adesea, un astfel de bărbat termină lupta spunând că a fost o „luptă bună“, o „încercare onorabilă“ sau o „încercare solidă.“ El se poate simți și mândru de lupta sa.

Aici ne gândim la luptă ca fiind același lucru cu suferință.

Atât suferința și abandonarea sunt două fețe ale aceleiași monede. Ambele se referă la granițele personale.

Suferința arde energia (și timp, efort și alte resurse) pe lucruri care pur si simplu nu le controlezi de acum – îndemnizări, reduceri, starea de spirit a femeii, provocări și obiceiuri.

Predarea – în contrast cu suferința – este o acțiune reală care ia intenție, este bine să îți conservi resurselor tale ca un bărbat …

… dar nu depinde de timp, termene, sau orice promisiune  de tipul a „renunța la nesfârșit.“ Este o mișcare temporară – care în mod ironic te învață să dobândești mai multă inteligență emoțională, stăpânire de sine și să-ți aduni resursele – până în momentul potrivit să riposteze ca Luke Skywalker, și să renaști din nou ca pasărea Phoenix.

Ai văzut, probabil,  lupta pentru premiu a unui boxer, rundă după rundă, încasare de pumni de la adversar ca și cum el ar fi pe o pantă pe curs de a pierde lupta. Dar, în tot acest timp el și-a economisit energia lui pentru un pumn care să îl facă K.O, permițându-i dușmanului său se epuizează la punctul de slăbiciune, și să obțină propriul său avantaj.

Auto-Observarea este antidotul pentru Regret

Este acea stare în care ești calm sau stai calm sub presiune.

Când utilizezi această abilitate, ești total conștient de propria ta identitate de preferințele, obiectivele și nevoile tale, dar e bine să echilibrezi acestea împotriva dorințelor și nevoilor altora. Nu numai că, ești treaz și destul de conștient pentru a vedea clar ce forțele sociale sunt acolo, care sunt masive și de neoprit (pentru moment), care sunt omniprezente la locul de muncă sau în diverse sfere sociale, și care ar cere mai mult de un bărbat singur pentru a se bate cu ele.

Ai adus starea de prezență în cap și în corp și ai un calm, o atenție, și în același timp poți simultan acționa în lume, în timp ce te observi pe tine de asemenea, pentru o oportunitate.

Cei mai mulți oameni nu au regret la șansele care s-au conturat de pe o poziție educată, sau de pe o strategie bine planificată. Ei regretă că nu s-au oprit să ia în considerare opțiunile – să reacționeze, mai degrabă decât să acționeze cu înțelepciune – și ei au regretat că au ratat oportunități puține pe care le-au fost acordate de femeia visurilor lor, șansa de a ieși de la un loc de muncă toxic sau un interviu cu angajatorul care ar fi avut cel mai mare impuls al carierei și care ar fi putut fi a lor …

…l-ar fi avut numai că asta a depins de ei acordând o atenție și activând această abilitate de „Auto Observare”

Nu lăsa o altă șansă să treacă pe lângă tine, să te lase cu praful în ochi în urmă, să te zguduie și să câștige în cele din urmă.

După ce ai abandonat suficiente lucruri în viața ta care nu duc nicăieri, va veni un timp când vei avea frâiele în mână.

Aceasta ocazie poate fi făcută și începută foarte bine ACUM.

Aboneaza-te la newsletter pentru a accesa manuscrisele direct pe mail
Masculinist-Email-Service-sub-Articol

Descoperă conținut exclusiv și bucură-te de beneficii speciale!

Abonează-te pentru articole exclusive și primești gratuit ghidul meu special.

Mulțumesc că te-ai abonat. În curând vei primi prin email și ghidul gratuit. Verifică și folderul spam!

Verified by ExactMetrics