Ecuatia Masculinitatii
Ecuatia Masculinitatii

Ecuatia Masculinitatii

Ecuatia Masculinitatii

Ecuația masculinității


De-a lungul evoluției, în urma cercetărilor mele, am descoperit ecuația maculinității. O să îți fac cunoștință cu ea în momentul ăsta:

Masculinitatea = Devotamentul către Misiunea Ta în Viață ca Bărbat + Abilitățile de atragere, conectare și securizare a Femeii din Viața Ta + Ascensiunea Ta Spirituală (Dezvoltarea Ta Spirituală prin Practicarea Meditației.)

Ecuația asta este adevărată pentru toți bărbații, pentru tot timpul, în orice cultură, în orice loc de pe Glob. Chiar dacă ne ascundem de asta, ne simțim rușinați, ni se spune că nu este validă, ecuația masculinității are răspunsul. Aceia care se simt amenințați de masculinitatea noastră ne vor spune să ne schimbăm dacă vrem să evitam o tornadă, însă ecuația masculinității va fi acolo – nu se va schimba niciodată. Dar niciodată.

Pentru a te simți complet masculin trebuie să te simți nu doar fericit sau plin de stimă de sine (de care femeile se pot bucura de asemenea de asta), dar să te simți cu totul pasionat de cine ești tu ca bărbat, îndeplinirea datoriei față de tine însuți, cu acel rol unic în societate, care e unic pentru un bărbat.

Să fii cu o femeie greșită sau nicio femeie – asta te va face să simți că îți lipsește ceva, nu contează cât de grozav este jobul tău sau cât de mulți bani valorezi tu. Să fii cu o femeie nepotrivită, asta sigur iți va zdrobi misiunea ori pasiunile tale, pentru că acea femeie fiind nemulțumită și neîmplinită, tot timpul va căuta nod în papură acolo unde nu există; nu o să te asiste, să te sprijine sau să te inspire pe tine să le îndeplinești.

Gândește-te la vremurile când te întâlneai cu femei care nu se potriveau deloc în viața ta. Sau erai într-o relație cu acel gen de femeie „drama queen”, care pune 100 de intrebari pe minut, care tot timpul avea ceva de obiectat în ceea ce faceai, care se plângea cât e de nemulțumită de ea, e ca un soi de infuzie cu o groază de negativități pe care le-a proiectat asupra ta. Ai eșuat de asemenea și la locul de muncă, nu-i așa? Nu ai performat la nivelele cele mai înalte care ar fi fost posibile, cu entuziasm pentru viață și un motiv sigur pentru reușită. Iar pentru că nu erai preocupat de creșterea ta spirituală ca bărbat, practicând meditația zilnică ca obicei fundamental pentru relaxarea, centrarea și echilibrarea ta, ai avut doar o parte intacta a masculinății – Misiunea ta – în timp ce celelalte două părți – Abilitățile tale de relaționare cu femeile și Ascensiunea ta spirituală – nu au fost intacte.

Vreau să știi că…

…atunci cand ești tensionat, agitat, nervos atunci nu ești așa Masculin. Masculin înseamnă calm. Pentru a dobândi asta, te indemn să practici o formă de meditație care iți place ție cel mai mult: poate să fie Yoga, Chi Kung, Reiki, Sahaja Yoga.  

Când accepți asta în viața ta – abilitatea scăzută cu femeile și practicarea inconsecventă a meditației – atunci vei putea să-ți susții misiunea ta un timp sau să îți selectezi joburile care nu te împlinesc ca bărbat, dar în cele din urma vei eșua. Despărțirile sau lipsa de femei sau de prezență a unei femei distructive care iți taxează simțul îndeplinirii unui obiectiv – asta îți epuizează pasiunea ta generală pentru viață.

  O lipsă de masculinitate înseamnă o lipsă de pasiune pentru viață, care iți scade potentialul din cariera/misunea ta, de unde rezultă că îți scade atractivitatea sexuală în ochii unei femei. Managerul sau partenerii de business observă asta – ei literalmente simt asta că încrederea ta este scăzută. Văd cum indicatorii de performanță scad.

Reversul acestei ecuații spune că tu trebuie să ai cariera aliniată cu misiunea ta în viață. Amintește-ți, la început de drum când aveai o bază proaspătă cu destule ustensile integrate despre ce să faci la întâlniri și cum să te comporți în general ori poate au fost perioade când ai avut femeii minunate în viața ta sau ai fost irezistibil la întâlniri. Cu toate astea, îți urai jobul pentru că era fără sens sau poate chiar ai pierdut jobul, iar în cele din urmă efectul a fost că îți epuizai pasiunea pentru viață ca bărbat. Vezi, masculinitatea ta s-a epuizat atunci. Apoi până și femeia la care te gândeai că ai „s-o iubești” întotdeauna și-a pierdut interesul.

Imaginează-ți masculinitatea ca un rezervor cu combustibil care te împinge cu o forță caracteristică unui bmw către cele două pulsiuni sexuale si de agresivitate. Când masculinitatea se epuizează datorită unui job nepotrivit, atracția la femei se va scurge.

Când te conectezi cu o femeie trebuie să-i promiți că o vei fermeca cu masculinitatea ta. Când îți trădezi propria masculinitate în viață ca barbat, automat-forțat te epuizezi de acea pasiune masculină pentru viață.

Ai pierdut conexiunea cu partea spirituală? Pierzi centrarea și calmul cu femeile & la jobul tău actual! Nu ai femeie? Pierzi jobul! Ai pierdut jobul? Ai pierdut femeia!  


Bărbații au nevoie de femei iar femeile au nevoie de bărbați. Pentru motivul că avem nevoie de roluri și instincte de solidarizare reciprocă în viață.

După cum ai observat mai sus, cele 3 drivere sunt interconectate foarte bine între ele, indiferent dacă sunt puse în mișcare sau nu: Misiunea Ta, Ascensiunea Spirituală și Abilitățile cu femeile… care iți indică cât de masculin ești.

În concluzie, găsește echilibru în orice faci. Întreabă-te cum fiecare acțiune beneficiază de conexiunile tale cu femeile în timp ce concomitent îți susține progresul misiunii tale ca barbat în viață.

Masculinist-Email-Service-sub-Articol

Descoperă conținut exclusiv și bucură-te de beneficii speciale!

Abonează-te pentru articole exclusive și primești gratuit ghidul meu special.

Mulțumesc că te-ai abonat. În curând vei primi prin email și ghidul gratuit. Verifică și folderul spam!

Verified by ExactMetrics