Starea natiei. Jurnal de front: Pulsul zilnic.
Starea natiei. Jurnal de front: Pulsul zilnic.

Starea natiei. Jurnal de front: Pulsul zilnic.

Starea natiei. Jurnal de front: Pulsul zilnic.

Sunt singurul care isi mai consuma energia timpul si banii pe interese meschine al carui rezultat tinde spre 0.

M-am deconectat aproape de tot de pe retelele de socializare si ma simt muuuult mai bine, fara ele. Cand intru pe facebook nu intru pe news feed, nu intru in jocuri de adormit copii ,intru si postez ce ma intereseaza doar pe mine si ce este important ca utilizatorul virtual sa invete ceva de la mine.

Nu mai intru pe grupuri necunoscute care progapa psihologia motivationala pozitiva fara nici un efort practic REAL din partea acelui grup, sau grupuri care posteaza compulsivo-obsesiv aceleasi chestii si se invart in cerc. Ma distrez foarte tare in absenta acestor grupuri. Cum imi place mie sa spun simplu si elegant: sunt in afara subiectului.

De ce nu mai intru pe diverse comunitati care nu ma atrag? Nu pentru ca imi pot schimba gandirea ci pentru ca mi-o pot influenta. Lucru care nu vreau, clar!

Am un obiectiv major care vreau sa mi-l ating cu orice pret – pa na la capat. Asta e destinul meu. Ceea ce nu are legatura cu obiectivul meu nu ma intereseaza. Nu intra in focusul meu de interes.

Am niste limite extrem de bine definite, stiu ce e bine pentru mine si ce nu e bine pentru mine.

Savurez viata in fiecare zi, citesc si imi urmaresc visul cu ardoare.

Zambesc si rad mult in fiecare zi pentru a-mi mentine tonusul ridicat. Daca obtin reactie din exterior si ii enerveaza pe unii – eu chiar ma bucur sincer de asta.

Totul e o mascarada de prost gust. Un razboi mai mult psihologic ,de intimidare. Orice comentariu inofensiv indirect nu ma intereseaza, asta inseamna paranoia. Atata timp cat nu mi se adreseaza mie in mod direct, nu imi este adresat mie!

Fiecare incearca sa-si inpuna tiparele. Comunistii rosii si pulimea societatii de tinichea se pacalesc pe ei insisi cu psihologia lor. Ei traiesc intr-o lume ireala.

Eu sunt mai realist.

Deci:

-Fara pitipoapnce false care nu au BOMBA pentru atacare in justitie;
-Fara Iasi
-Fara clubbing


Vreau sa fiu apreciat pentru ceea ce sunt ca persoana nu pentru banii pe care ii am sau pentru faima sau pentru masinile din garaj prafuite.

~Manuel T.

Masculinist-Email-Service-sub-Articol

Descoperă conținut exclusiv și bucură-te de beneficii speciale!

Abonează-te pentru articole exclusive și primești gratuit ghidul meu special.

Mulțumesc că te-ai abonat. În curând vei primi prin email și ghidul gratuit. Verifică și folderul spam!

Verified by ExactMetrics